Uw fietsplezier begint bij Post Fietsen

Post Fietsen in Kaatsheuvel beschikt met 1100 m2 showroom over een ruim assortiment fietsen, fietsen en nog eens fietsen. Hiermee zijn wij de grootste tweewielerspeciaalzaak in de regio Tilburg – Breda – ‘s-Hertogenbosch.

Onze gespecialiseerde verkopers adviseren u graag over de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. De monteurs zorgen ervoor dat uw fiets in top conditie afgeleverd wordt.

Heeft u specifiek advies nodig, maak dan van te voren een afspraak met ons.

Breng een bezoek aan onze winkel voor:

Recente berichten
love your bike

Welke top prestatie ga jij leveren op je KOGA?

Weet je, eigenlijk willen ze bij KOGA maar één ding: ze willen de beste fietsen maken die er bestaan. Zonder mits-en en maar-en. Fietsen waarmee jíj een topprestatie kunt leveren. »

E-Bike tips door Peter Kuijpers

E-Bike tips door Peter Kuijpers

Steeds vaker krijgen we te maken met storingen aan elektrische fietsen. Dat is ook logisch want het aantal e-bikes neemt met de dag toe. Natuurlijk is het knap vervelend als u niet kunt fietsen door een storing. Heel vaak echter, kunt u er zelf veel aan doen om storingen te voorkomen of op te lossen... »

Post Fietsen Shirt Museum op Telegraaf TV

Post Fietsen Shirt Museum op Telegraaf TV

"De fietswinkel van Tommy Post uit Kaatsheuvel is een walhalla voor de wielerliefhebber. Het plafond van de zaak hangt vol met honderden shirts, die echt zijn gedragen door de groten der aarde." »

Pegasus e-bikes

De e-bikes van Pegasus

Het doet ons plezier, u het Duitse merk Pegasus voor te stellen. Kwaliteit tegen een faire prijs, dat is al 30 jaar het doel van dit bedrijf. Pegasus doet wat wel meer Duitse merken doen: goede fietsen voor een scherpe prijs in de markt zetten. »

fietskledingset actie

Actie fietskledingset nu €95,–

Koop nu een Post Fietskledingset voor een mooie prijs van €90. Super kwaliteit fietskleding »

Bekijk hoe een Cortina fiets gemaakt wordt!

Bekijk hoe een Cortina fiets gemaakt wordt!

Ode aan de makers van Cortina. Cortina fietsen worden met veel passie en vakmanschap gemaakt in onze fabriek in Tsjechië. »

Recyclingsbijdrage E-bike accu

Recyclingsbijdrage E-bike accu

Een accu van een elektrische fiets is een grote batterij en net als met gewone batterijen willen we die graag recyclen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Om afgedankte accu’s veilig in te kunnen nemen en te recyclen geldt er vanaf 1 januari 2014 landelijk een recyclingsbijdrage van € 14,- pe... »

Puky loopfietsen en driewielers

Puky loopfietsen en driewielers

  Nieuw in ons assortiment: Puky loopfietsen/Puky driewielers. Op een geheel nieuwe manier kunt u met een PUKY loopfiets uw kind al vanaf 1 jaar in beweging brengen en gelijktijdig geschikt voor de fiets maken.  U vindt bij ons een gevarieerd aanbod van dit merk. »

Pagina 1 van 212
Deel deze pagina via facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail