Pegasus e-bikes

Het doet ons plezier, u het Duitse merk Pegasus voor te stellen. Kwaliteit tegen een faire prijs, dat is al 30 jaar het doel van dit bedrijf. Pegasus doet wat wel meer Duitse merken doen: goede fietsen voor een scherpe prijs in de markt zetten. Dat het met de kwaliteit van Pegasus fietsen wel goed zit wijzen diverse fietstesten van de laatste jaren uit. Wat E-Bikes betreft kunnen ze zich meten met de in Nederland bekende merken zoals Gazelle, Batavus en Sparta.

Traditie ontmoet innovatie

De succesformule van Pegasus is de wensen van klanten altijd voorop te stellen. Pegasus staat voor traditie en innovatie. Bij het ontwikkelen van fietsen streven ze duurzaamheid, comfort en elegantie na. Bovenaan staat dat ene doel: u moet zich prettig voelen in het zadel van een Pegasus fiets – altijd.

Hoge kwaliteit en veiligheid

Alleen een fiets waar je 100% op kunt vertrouwen geeft langdurig en onbekommerd plezier aan het fietsen. Pegasus staat voor kwaliteit. Dat zeggen ze niet alleen, dat maken ze ook waar. Pegasus heeft een speciale kwaliteitsraad, bestaande uit onafhankelijke experts.

Maximale klanttevredenheid door kennisvoorsprong

Dankzij de feedback van ruim 1000 handelaren verzamelt Pegasus kennis over de wensen van klanten en weet zo in te spelen op actuele trends en behoeften Dit gevoel voor trends en klantenwensen heeft Pegasus tot het meest succesvolle merk van Duitsland gemaakt.

Sinds 2016 hebben wij het merk Pegasus in ons assortiment. Dit merk verdient het om op de Nederlands markt bekend te worden. We focussen daarbij op het E-Bike segment 

Model Kenmerken Adviesprijs 2018
incl.  accu
Nu voor speciale actieprijs
Siena Compleet en toch een scherpe prijs, onderhoudsvrij 2399 € 2199
Ravenna EVO 8F Innovatief concept, accu in frame en sterkere accu (500 w) 2999 € 2799
Tecaro EVO-10 Sportief met belt drive (aandrijfriem ipv ketting) 3299 € 2999
Deel deze pagina via facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail