Deel 7 E-Bike tips nu online

Deel 7 E-Bike tips nu online

Steeds vaker krijgen we te maken met storingen aan elektrische fietsen. Dat is ook logisch want het aantal e-bikes neemt met de dag toe. Natuurlijk is het knap vervelend als u niet kunt fietsen door een storing. Heel vaak echter, kunt u er zelf veel aan doen om storingen te voorkomen of op te lossen.

Peter, Post Fietsen Team

Peter Kuijpers

De komende tijd zal onze monteur Peter Kuijpers (expert op het vlak van E-Bikes) via de website, Facebook en nieuwsbrief belangrijke tips met u delen over het gebruik en onderhoud van deze fietsen. Zo hopen wij dat u nog meer kunt genieten van uw fiets, want uw fietsplezier is onze zorg.

Deel 1: Veel voorkomende problemen met de accu (September 2016)

Deel 2: Het opladen van een E-Bike accu (Oktober 2016)

Deel 3: Het verschil in actieradius (November 2016)

Deel 4: De accu in de winter (Januari 2017)

Deel 5: Tijd voor het voorjaar (Maart 2017)

Deel 6: Uw accu in winterslaap (Augustus 2017)

Deel 7: Voordelige keuze: een gebruikte E-bike aanschaffen

In de voorgaande delen van E-bike tips ging het steeds over onderhoud en wat te doen bij problemen met uw E-Bike. Dit keer vertel ik u graag meer over de aanschaf van een tweedehands E-Bike. Wilt u genieten van de voordelen van een A-merk E-Bike, maar ziet u op tegen de hoge aanschafkosten? Dan is een gebruikte E-Bike zeker een goed alternatief. Net als in de autobranche worden het hele jaar door E-bikes ingeruild bij Post Fietsen. Deze worden zorgvuldig nagezien en in de verkoop gezet, als alles in orde is. Meestal zijn dit fietsen die oorspronkelijk nieuw bij ons gekocht zijn en waar we altijd het onderhoud voor hebben verzorgd. We kennen dus vaak de geschiedenis van onze tweedehands fietsen en bieden ze alleen aan voor verkoop als we vertrouwen hebben in de kwaliteit. Waar nodig zijn tandwielen, ketting en banden vervangen. Ook de accu wordt vervangen als dat naar het oordeel van ons technische team noodzakelijk is. Op al onze gebruikte fietsen krijgt u standaard 3 maanden Bovag garantie. Heeft de gebruikte fiets een nieuwe accu gekregen, dan zit er zelfs 2 jaar fabrieksgarantie op deze accu.

De afgelopen periode hebben we extra aandacht besteed aan onze gebruikte E-bikes. Kosten nog moeite zijn gespaard om ze in top conditie te brengen. Wij bieden een groot assortiment A-merken aan voor elke beurs. Zo kunt u kiezen uit Sparta, Gazelle, Koga, Batavus, Giant of Trek; met vaste of afneembare accu; met motor in voor- of achterwiel of juist in het midden van de fiets. Vanaf 18 tot 28 oktober loopt er zelfs een speciale actie en krijgt u 15% korting op alle gebruikte E-Bikes. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom en laat u adviseren door ons ervaren verkoopteam. Ik hoop u persoonlijk te ontmoeten!

Warme E-Bike groet,

Peter Kuijpers

Deel deze pagina via Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail