Wij van Post Fietsen zijn trots op onze merken.

En de fabrikanten zijn trots op ons want je wordt niet zomaar dealer van deze merken.
Onze vakkennis en professionaliteit wordt door onze leveranciers gewaardeerd en ook regelmatig gecontroleerd. Wij staan dan ook 100% garant voor kwaliteit en service op deze merkfietsen en accessoires. Hieronder volgt een overzicht in alfabetische volgorde.


Alpina kinderfietsen staan voor Duitse degelijkheid. Duurzaamheid, veiligheid en kindvriendelijkheid staan voorop.

Bulls is een Duits merk dat sinds 1994 actief is. Het is een sympathiek merk dat al jaren hard aan de weg timmert. Ze brengen fietsen op de markt die een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding hebben en het begrip Duitse degelijkheid waarmaken Ze zijn ook nog eens heel innovatief. Zo kwamen ze al in 2011 op de markt met racefietsen met schijfremmen, terwijl deze ontwikkeling pas in 2015 doorbrak bij andere merken. In ons assortiment vooral de racefietsen maar ook prachtige elektrische fietsen.


Hebben we het over Cortina dan hebben we het over Dutch Fashion Bikes. Groot en bekend geworden met de transportfiets. Inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Nederland in meerdere segmenten zoals transport, urban en retro. Stevig, degelijk, van hoge kwaliteit, toch betaalbaar en altijd “fashionable”, daar staat Cortina voor. Loop de winkel binnen en deze fietsen vallen meteen op. Sinds 2014 hebben wij ook de e-bikes van Cortina in het assortiment onder de naam Ecomo.
merk Cube
Cube is een modern merk dat zich vooral richt op MTB, race- en trekkingfietsen. Ooit begonnen als afstudeerproject van een industrieel vormgever, en dat is te zien, een lust voor het oog. Door de gunstige prijsstelling is Cube uitgegroeid tot een groot merk en ook onder de klanten van Post Fietsen steeds populairder. Vooral onze vrouwelijke klanten zijn enthousiast over de damesmodellen die rekening houden met de vrouwelijke anatomie. De ontwikkelingen op gebied van E-Bikes worden nauwgezet gevolgd en ook in dit segment levert Cube prachtige modellen. Ook zijn wij zelf erg enthousiast over de hippe kinderfietsen.

Dahon, het grote merk als het gaat om vouwfietsen. De gebroeders David en Henry Hon ontwikkelen sinds midden 70-er jaren vouwfietsen. De oliecrisis en onvrede met de huidige werkkring waren de belangrijkste aanleidingen om hiermee te starten. Hun slogan: “Conquering the roads with foldable green technology”

Freebike is een jong Nederlands merk dat zich richt op de E-Bike markt. Door een combinatie van online en offline verkoop probeert Freebike met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding de markt te veroveren. Bijzonder is dat op elke fiets maar liefst vier jaar garantie wordt gegeven. Dat zegt wel iets over het vertrouwen dat de producent heeft in de kwaliteit van deze fietsen. Hoe werkt het in de praktijk? U bent volledig vrij om via de configurator van Freebike zelf uw fiets samen te stellen. Dat kunt u doen bij ons in de winkel op een speciaal daarvoor ingerichte computerzuil. Wij kunnen u dan uitgebreid adviseren. U kunt de fietsen in onze showroom komen bekijken en een proefrit maken. Wilt u toch liever vanuit uw luie stoel bestellen? Dan kan dat ook. Ga naar de configurator op de website van Freebike. Wij krijgen de opdracht binnen om de fiets voor u rijklaar te maken en u kunt hem binnen 3 tot 5 werkdagen bij ons ophalen. Het gemak van online kopen gecombineerd met de vertrouwde service van Post Fietsen; het beste van twee werelden!

Gazelle Premium Dealer
Wij zijn nu Premium dealer van gazelle, sponsor van NOC.NSF. Wat moeten we nog zeggen over Gazelle, onze nationale trots op fietsgebied. Na 100 jaar nog steeds een van de populairste merken in Nederland. Bij Post Fietsen weten we alles van Gazelle. Van kinderfiets tot elektrische fiets, van stadsfiets tot racefiets. Gazelle is van alle markten thuis. Als premium dealer leveren wij exclusieve modellen in speciale uitvoeringen die niet via andere kanalen te krijgen zijn. Zoekt u iets exclusiefs, vraag dan naar de Premium modellen.

merk_koga
De Mercedes onder de fietsen. Koga is een sterk merk dat geen concessies doet aan kwaliteit. Wist u dat Koga een Nederlands merk is? Van A tot Z hoogwaardig. Post Fietsen heeft een streepje voor bij Koga, en onze klanten dus ook. Koga produceert een compleet assortiment. Lichtgewicht, sportieve fietsen, van elektrisch tot racefiets.


Merida is een eerlijk, degelijk, sportief merk. Merida mountainbikes en racefietsen groeien snel in aantal op de Nederlandse wegen en zandpaden. Ook in het sportieve E-MTB segment doet Merida het goed.

Kwaliteit tegen een faire prijs, dat is al 30 jaar het doel van dit bedrijf. Pegasus doet wat wel meer Duitse merken doen: goede fietsen voor een scherpe prijs in de markt zetten. Dat het met de kwaliteit van Pegasus fietsen wel goed zit wijzen diverse fietstesten van de laatste jaren uit. Wat E-Bikes betreft kunnen ze zich meten met de in Nederland bekende merken zoals Gazelle, Batavus en Sparta.

merk Sparta

De uitvinder van de elektrische fiets heet Sparta. Nog steeds weet Sparta de voorsprong op dit gebied vast te houden. Innovatief en vooruitstrevend, daar staat Sparta voor. De Sparta ION serie fietsen zijn wereldberoemd. Elektrische fietsen zijn een specialiteit van Post Fietsen. Voor uitgebreid advies en onderhoud van een Sparta bent u bij ons aan het juiste adres.

Deel deze pagina via Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail