Koga

Koga

Koga is een sterk merk dat geen concessies doet aan kwaliteit.

Wist u dat Koga een Nederlands merk is? Van A tot Z hoogwaardig. Elke fiets is handgebouwd door één monteur en dat gebeurt in Heerenveen.

Post Fietsen heeft een streepje voor bij Koga omdat dit merk al jarenlang een centrale plaats heeft in het assortiment. Bovendien is Ryan Post zijn carrière in de fietswereld begonnen als medewerker van Koga.

Koga produceert een compleet assortiment fietsen, van lichtgewicht, sportieve fietsen tot e-bikes en racefietsen. Koga werkt alleen met de beste en vaak lichtere materialen, ook voor verborgen onderdelen zoals trapas en ketting. Dat ziet u dus niet aan de buitenkant maar u ervaart het wel als u fietst.

De prijs mag dan wel iets hoger zijn, maar dat is het zeker waard. Als u eenmaal een Koga fiets gewend bent, dan wilt u niet anders meer. Koga-rijders zijn heel merkentrouw. Vraag ze maar eens waarom!

Koga biedt u de mogelijkheid uw eigen droomfiets samen te stellen. Een Koga met uw eigen signatuur.
  Koga Signature Samenstellen →

Ga naar Koga Signature of bekijk het promotiefilmpje.


Heeft u behoefte aan advies bij het samenstelllen van de fiets? Dan helpen wij u graag!

love your bike

Welke top prestatie ga jij leveren op je KOGA?

Weet je, eigenlijk willen ze bij KOGA maar één ding: ze willen de beste fietsen maken die er bestaan. Zonder mits-en en maar-en. Fietsen waarmee jíj een topprestatie kunt leveren. »

Deel deze pagina via Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail