Nieuwe lente, nieuwe fietsen

Nieuwe lente, nieuwe fietsen

Wij zijn trots op onze nieuwe collectie en om u lekker te maken volgt hieronder een sneak preview van enkele nieuwe E-Bike modellen.

 

Nieuw E-Bike merk Freebike

Een nieuw en innovatief Nederlands e-bike merk dat met kennis, ervaring en passie op de markt wordt gebracht. Freebike, de naam zeg het al: een e-bike die u geheel zelf kunt samenstellen. De fiets heeft een gunstige prijs-kwaliteit verhouding en maar liefst vier jaar garantie op de accu en de motor. Bovendien is een ENRA fietsverzekering van een jaar inbegrepen in de prijs. Zeker zo belangrijk is het feit dat Freebikes in Nederland worden ontwikkeld en geassembleerd. U begrijpt zeker wel waarom we enthousiast zijn over dit merk. We verwachten er veel van! Prijzen vanaf 1369 euro.

 

Nieuw model Pegasus

Het gerenommeerde Duitse merk Pegasus hebben wij al langer in de collectie en is een echte hardloper. De Katarga C7 F is het nieuwe model voor 2018. En deze fiets ziet er prachtig uit, heeft 7 versnellingen, hydraulische remmen en een krachtige Bosch Active Line middenmotor. Steeds meer klanten kiezen voor de middenmotor omdat het zwaartepunt dan in het midden ligt en dat maakt de fiets stabieler. Prijstechnisch is er ook sprake van een doorbraak. Voor 1749 euro heeft u e-bike met een 400wh accu én een middenmotor van Bosch.

Bulls en Cube spelen verstoppertje!

De nieuwe trend bij e-bikes is complete integratie. Of het nu om de accu of de motor gaat, idealiter moeten ze zo onopvallend mogelijk verwerkt zijn in de fiets. Dat ziet er niet alleen mooier uit, het fietst ook prettiger. Dat wisten we al van de midden motor. En nu de accu niet meer onder de bagagedrager zit, wordt de fiets een stuk stabieler. Ideaal voor heuvelachtige vakanties en dagelijks gebruik in de Hollandse wind, in de stad of op het platteland. Wij hebben van dit type fietsen o.a. in het assortiment:

Bulls Lacuba Evo 25s
  • Comfortabele E-bike met een sterke Brose motor
  • 10-speed Shimano Deore XT groepset
  • Luxe geveerde voorvork van SR Suntour
  • 650 wh geïntegreerde accu

Cube Touring Hybrid Pro 400
  • Sportieve e-bike met geveerde voorvork
  • 10-speed Shimano Deore versnellingen
  • 400 wh geïntegreerde accu
  • Stille Active+ motor van Bosch

Deel deze pagina via Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail