Scoot and Ride, loopfiets en step in één!

Scoot and Ride, loopfiets en step in één!

Speciaal voor de feestdagen hebben we de verrassend productenlijn van Scoot and Ride opgenomen in onze collectie . Een multifunctioneel vervoermiddel voor peuters en kleuters. Kinderen kunnen zelf kiezen. Willen ze op een loopfiets of liever op de step? Met 1 druk op de knop (en zonder gebruik van gereedschap) kan deze fiets worden omgebouwd. Te veel energie? Laat ze dan steppen. Te moe en niet vooruit te branden? Verander de step in de loopfiets en je kind kan heerlijk uitrusten. Verder is dit vervoermiddel ook nog eens goed voor de motorische ontwikkeling van  kinderen. Ze leren balans te houden en dat zal later bij het echt leren fietsen heel goed van pas komen.

20151126_scootnride_071 20151126_scootnride_087 20151126_scootnride_092

De Scoot and Ride fiets is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor kinderen van 1 tot 5+. Het zijn zeer lichtgewichte en robuuste fietsen, beschikbaar in diverse kleurrijke uitvoeringen. Scoot and Ride heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept, zoals een Toy Award in 2015 en een Reddot design award in 2014.

scootandride_mood__20_

Ook de allerkleinsten kun je verwennen met dit mooie speelgoed. Kijk voor alle beschikbare modellen op de website van Scoot and Ride of kom naar onze winkel om het product met eigen ogen te zien.

In dit filmpje krijg je een indruk van één van de modellen, de Highwayfreak.

 

Deel deze pagina via facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail