Vacature Ervaren Fietstechnicus

Vacature Ervaren Fietstechnicus

Afgelopen seizoen hebben wij afscheid genomen van onze monteur Peter Kuijpers, die aan het genieten is van zijn welverdiende pensioen. Voor het komende seizoen zijn wij daarom op zoek naar een nieuwe collega in de werkplaats. Heb jij ervaring als fietsmonteur en zin om ons team te komen versterken? Lees dan hieronder meer over de vacature en hoe je kunt solliciteren.

 

Al 25 jaar is Post Fietsen Kaatsheuvel het meest vertrouwde adres in de regio voor eindeloos fietsplezier. Ons team van deskundige en gemotiveerde medewerkers staat dagelijks voor de klanten klaar. Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom blijven klanten bij ons terug komen, dat geldt zeker voor onze werkplaats. Wij voeren een breed assortiment van soorten en merken fietsen. Onze showroom is 1100 m2 groot en heeft een moderne en industriële uitstraling en een open werkplaats. Vanwege pensionering van een collega zijn we op zoek naar een

Ervaren Fietstechnicus (fulltime)

 

In deze functie ga je zelfstandig alle voorkomende reparaties uitvoeren aan diverse soorten fietsen (mountainbike, racefiets, e-bike, sportieve en stadsfietsen). Daarbij krijg je regelmatig te maken met complexe storingen aan e-bikes. Je maakt een inschatting van benodigde tijd en kosten voor reparaties. Je neemt reparaties aan en rekent ze af. Dit alles wordt zoveel mogelijk geautomatiseerd gedaan met behulp van het software systeem Wilmar. Indien nodig spring je bij als verkoper in de showroom. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en samen met de andere monteurs zorg je ervoor dat de werkplaats er representatief uit ziet en voorraden op peil blijven.

Wat we van jou vragen

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met techniek en meerdere jaren ervaring als fietstechnicus
  • Je streeft in je werk naar hoge kwaliteit zonder het tempo uit het oog te verliezen
  • Je stelt je collegiaal op naar de andere monteurs
  • Je bent in staat om te schakelen tussen je technische werkzaamheden en contact met de klant
  • Je bent stressbestendig, kunt omgaan met een hoge werkdruk in de zomerperiode
  • Bij voorkeur heb je kennis van verschillende E-bike systemen, veer- en dempersystemen, naaf- en derailleurversnellingen, etc.

Wat wij jou bieden

  • Een gevarieerde en zelfstandige baan in een team met vier ervaren monteurs
  • Een prettige werksfeer, goed uitgeruste werkplek en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een zomer/winter rooster: van april tot en met september werk je meer uren, waardoor je in de periode van november tot en met februari om de week op vrijdag en zaterdag vrij bent. In deze periode zijn er ook geen koopavonden.

Spreekt deze functie je aan en zou je ons team graag willen versterken? Stuur dan je sollicitatie met CV naar [email protected] t.a.v. Ryan Post. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ryan Post op 06-46354944.

 

Kaatsheuvel, 30 oktober 2018

Deel deze pagina via Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail