Wintertijd… Zorg dat je gezien wordt!

Wintertijd… Zorg dat je gezien wordt!
Eind oktober gaat de klok een uur achteruit en zullen we weer in het donker van en naar het werk moeten fietsen. Wij zijn supporters van de Veilig Verkeer Nederland campagne. Zorg dat je gezien wordt! De volgende producten kunnen daar goed bij helpen:

 

MET Urban Helm

Stevige helm met geïntegreerd achterlicht en reflecterende stickers voor € 64.95

 

 

 

WOWOW reflecterende bodywarmer
1150cm² reflecterend materiaal en 5 rode LED-lampjes op de rug. De batterijen zijn verwisselbaar en het vest is wasbaar voor € 43.95

 

 

 

 

 

 

IKZI Light reflecterende en lichtgevende armband
Een reflecterende band die u met klittenband om uw bovenarm doet.
Met 4 LED lampjes die constant of knipperend kunnen branden. Inclusief batterijen voor € 7.50

 

 

BBB led Verlichting: speciaal ingekocht tegen scherpe prijzen leverbaar

 

Highfocus koplamp BLS-62 van 54.95 voor 38.45
Deze koplamp beschikt over een lichtstraal van 170 Lumen en is te focussen naar eigen voorkeur. De lamp is eenvoudig en snel te bevestigen door de siliconen straps. Heeft 2 AAA batterijen nodig en is eenvoudig te bevestigen aan het stuur met siliconen banden.

 

 

 

Strike 500 koplamp BLS-72 van 99.95 voor 69.95
Met 500 lumen geeft deze koplamp een krachtige en heldere lichtstraal waarmee de weg voor je prima wordt verlicht. Met oplaadbare accu en eenvoudig aan het stuur te bevestigen met siliconen banden.

 

 

 

 

 

Scope 800 koplamp BLS-97 van 189.95 voor 139.95
Lichtgewicht en compact, maar toch zeer krachtig. Is geschikt voor een nachtrit op een weg zonder straatverlichting. Met oplaadbare accu en een lichtstraal van 800 lumen. Eenvoudig te bevestigen met siliconen banden of op een helm.

 

 

Highlaser achterlicht BLS-36 van 19.95 voor 13.95
Een superfel achterlicht voorzien van een 0.5 Watt micro-LED en twee normale felle LED’s. Kan continu branden, heeft 2 knipperstanden, heeft een batterijstatus indicator, een quick-release beugel waarmee hij op alle zadelpennen past, werkt op 2 AAA batterijen (die meegeleverd zijn) en maakt gebruik van een slim en economisch systeem waarbij het stroomverbruik erg laag is.

Deel deze pagina via facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail