Dankzij een goed inkoopbeleid beschikken wij over een ruime voorraad aan (elektrische) fietsen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er niets te kiezen valt. Wij kunnen diverse fietsen van de merken Koga, Gazelle, Pegasus, Cortina en Cube direct uit voorraad leveren. En om dat te vieren mag u bij aankoop van een E-bike voor 150 euro aan accessoires gratis uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan een set fietstassen, extra slot of telefoonhouder. Of u kiest voor een gratis accu upgrade van 150 euro, zodat u nog meer kilometers kunt afleggen met uw nieuwe E-bike.
Deze actie loopt tot 5 september 2021.

Wij bevelen de volgende modellen van harte aan. Prijzen zijn vanaf prijzen, met een standaard accu.

Cortina E-u4 Family vanaf 1699,-
Wilt u graag met de (klein)kinderen op stap? Dan is dit een ideale fiets, waarbij u waar voor uw geld krijgt. Het robuuste, moderne model heeft voldoende ruimte voor kinderzitjes voor en achter. Ook deze zitjes kunt u als gratis accessoire uitkiezen (tot een bedrag van 150 euro).

Pegasus Ravenna Evo 5 Belt van 3549,- voor 3299,-
Deze fiets heeft een riemaandrijving (in plaats van een ketting), wat hem zeer onderhoudsvrij maakt. Beschikt over een krachtige Bosch Performance CX middenmotor en is geveerd wat veel comfort geeft tijdens het fietsen. Hoewel deze fiets al is afgeprijsd, mag u toch ook nog accessoires uitkiezen ter waarde van 150 euro.

Gazelle Ultimate T10 HMB vanaf 3499,-
Kiest u liever voor een vertrouwd merk, zoals Gazelle? En zoekt u een fiets met een sportieve uitstraling voor wat langere tochten? Dan is de Gazelle Ultimate een uitstekende keuze. Deze fiets wordt standaard geleverd met een 500wh accu.

Koga E-nova Evo PT vanaf 3849,-
Van het topmerk Koga bieden we deze fiets met riemaandrijving en comfortabele vering aan. Volgens de Telegraaf Nationale E-biketest is dit een goede allround toerfiets met fraaie afwerking, goede rij-eigenschappen en een stille ondersteuning. Hierdoor wordt hij beloond met een 8,4.

Staat de fiets van uw voorkeur hier niet bij? Kom dan langs in onze showroom en we gaan graag met u in gesprek over uw wensen en uw budget om tot een passend aanbod te komen. Want uw fietsplezier is onze zorg!

Aangepaste openingstijden

Tot 25 december:
Dinsdag t/m zaterdag van 9:00 – 17:00
Werkplaats én showroom alle dagen om 17:00 gesloten.

Van 25 december tot en met 2 januari gesloten i.v.m. kerstvakantie.