Kopen tijdens corona lockdown

Fiets of accessoires kopen tijdens de corona lockdown

Met ingang van 10 februari 2021 mogen online of telefonisch bestelde artikelen worden afgehaald bij onze winkel. Ook proefritten zijn mogelijk. De showroom moet nog wel gesloten blijven tot zeker 3 maart.  

Wij kunnen ons voorstellen dat u er tegenop ziet om zonder advies of vanaf een computerscherm een keuze te maken voor een bepaald merk of type fiets of accessoire.

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze verkoopmedewerkers. (telefonisch of via whatsapp beeldbellen).

Hoe maakt u de afspraak?
Vul het formulier op deze pagina. U kunt voorkeur aangeven voor dagdeel en tijd en of u via whatsapp beeldbellen of telefonisch benaderd wil worden. Wij bevestigen de afspraak per mail.

Hoe verloopt de afspraak?
U wordt op het afgesproken tijdstip gebeld. Kiest u voor beeldbellen, dan kan onze medewerker de modellen, die wij in de showroom hebben, aan u laten zien. Desgewenst kunt u een afspraak maken voor een proefrit op een bepaalde fiets of voor een waardebepaling van uw inruilfiets.

Hoe gaat het na de afspraak?
Bent u er na dit uur al helemaal uit? Dan maken wij een offerte op die u per mail ontvangt. We bevestigen in de mail wanneer u de fiets kunt komen ophalen.
Komt u terug voor een proefrit of waardebepaling van de inruil? Dan leggen we verdere afspraken met u vast bij ons afhaalloket.
Twijfelt u nog? Dan sturen wij u een mail waarin we de verschillende opties inzichtelijk maken en kunt u er nog eens rustig over nadenken en uw keuze per mail of telefonisch aan ons doorgeven.

Als u zich wil voorbereiden op het adviesgesprek dan raden wij de volgende onafhankelijke websites aan, die een goede keuzehulp bieden:

https://www.fietsersbond.nl/de-fiets/stappenplan-fiets-kopen/

https://www.fietsersbond.nl/de-fiets/fietssoorten/elektrische-fietsen/hoe-kies-je-een-elektrische-fiets-die-bij-jou-past/

https://www.anwb.nl/fiets

Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? Oriënteer u dan op de websites van het betreffende merk dat wij in onze collectie hebben:

Andere artikelen kunt u op de volgende manieren bij ons bestellen:

 1. Bestellen via de webshop
  Bestel een artikel via onze webshop : https://webshop.postfietsen.nl/
  Artikelen boven de 50 euro worden gratis bij u thuisbezorgd via de pakketbezorger.
  Onder de 50 euro kunt u het gratis komen afhalen in de winkel. Zodra het artikel bij ons binnen is, sturen wij u een mail wanneer u het bestelde artikel op kunt komen halen.Het kan zijn dat het artikel wat u zoekt niet in de webshop wordt aangeboden. Of het is een artikel waarvan u vrijwel zeker weet dat wij het zelf op voorraad hebben. In dat geval verwijzen wij u naar optie 2.
 2. Rechtstreeks uit de winkel bestellen
  Bel ons op 0416-283084 of stuur een mail naar info@postfietsen.nl met een zo concreet mogelijke beschrijving van het artikel dat u wenst te kopen.
  Indien u een mail stuurt:
  – Vermeld daarbij uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bellen mocht overleg nodig zijn.
  – Geef een voorkeur aan voor dag en tijd waarop u het artikel af wil halen
  – Wij leggen het artikel voor u klaar en laten u via de mail weten wanneer u het af kunt komen halen

Afspraak maken voor adviesgesprek (telefonisch of beeldbellen via whatsapp)

Via onderstaande formulier kunt u een afspraak aanvragen voor een adviesgesprek per telefoon of whatsapp beeldbellen. Geef uw voorkeur aan voor dagdeel en tijd en of u via whatsapp beeldbellen of telefonisch benaderd wil worden. LET OP: het betreft een aanvraag voor een afspraak. Pas na bevestiging door ons is de afspraak definitief.

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht

Afspraak maken adviesgesprek
Geef aan hoe u benaderd wil worden

Aangepaste openingstijden

Tot 25 december:
Dinsdag t/m zaterdag van 9:00 – 17:00
Werkplaats én showroom alle dagen om 17:00 gesloten.

Van 25 december tot en met 2 januari gesloten i.v.m. kerstvakantie.