De mensen die het doen

Ryan, Post Fietsen Team

Ryan

Ryan is een fietsfanaat van huis uit, hij was een gewaardeerd renner in de Gazelle amateur ploeg en wist menige overwinning in binnen en buitenland op zijn ererol te plaatsen. Hij heeft als vertegenwoordiger bij de Koga gewerkt. Als een van de grote Koga dealers is hij betrokken bij de nieuwe ontwikkelingen.

Tommy, Post Fietsen Team

Tommy

Zijn broer Tommy is het enfant terrible van de Nederlandse wielermeute. Een bekwaam manneke, dat per jaar 22 keer de bloemen opeiste en menigmaal op de Wereldkampioenschappen aanwezig was. Hij is de techneut bij uitstek en een fiets heeft voor hem geen geheimen meer. Een doordouwer die met raad en daad zijn vrienden en klanten behulpzaam is.

Stan, Post Fietsen Team

Stan

Stan, geboren en getogen in Kaatsheuvel, kent als geen ander zijn klanten. Met veel geduld en inlevingsvermogen verdiept hij zich in de wensen van zijn klanten en komt zo tot het juiste advies. Zelf heeft hij een passie voor de mountainbike.

 

Martine, Post Fietsen Team

Martine

Martine is de partner van Ryan Post. Zij werkt vooral achter de schermen en draagt zorg voor marketing, personeelszaken en administratie. Maar als het druk is springt zij ook wel eens bij in de verkoop en komt u haar dus tegen in de winkel.

Peter, Post Fietsen Team

Peter

Peter is vanaf het begin werkzaam in de zaak. Een technicus van huis uit, hij is de man die de wielen bouwt en de afstelling ter hand neemt van de moderne vrijetijdsfietsen.

Fabian, Post Fietsen Team

Fabian

Fabian is de denker in de werkplaats. Met zijn technische kunnen heeft hij een mooie 3de plaats gehaald op de Nederlandsche Fietsmonteur kampioenschappen. Fabian is dé specialist op het gebied van elektrische fietsen. Hij is bovendien gekwalificeerd leermeester.

Peter, Post Fietsen Team

Peter

Peter, zit al ruim 40 jaar in het vak. Hij is onze all-rounder, actief in zowel de werkplaats als de winkel. Peter heeft alles al een keer gezien dus voor hem geen verrassingen op fietsgebied. Ook voor een goed advies is Peter uw man.

Björn, Post Fietsen Team

Björn

Björn is de jongste aanwinst. Hij werkt sinds 1 juli 2013 bij Post Fietsen. Hij begon zijn carriere als fietstechnicus en verkoper en heeft een uitstap gemaakt naar de motoren branche. Daar bleek dat sleutelen aan fietsen zijn passie is en daarom keerde hij terug naar de fietsenbranche.

Michael, Post Fietsen Team

Michael

Michael heeft zijn opleiding tot fietstechnicus aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch onlangs afgerond. Hij is ons manusje van alles. Behalve fietsen repareren, zie je hem ook vaak rondrijden in onze bus. Dan is hij op weg om bij onze klanten in de regio fietsen op te halen en te bezorgen.

Deel deze pagina via Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail