Advies op afspraak?

Dat kan….

Maak een afspraak met een van onze specialisten om er zeker van te zijn dat u niet hoeft te wachten in de winkel. Via het fomulier rechts op deze pagina doet u een aanvraag voor een afspraak. Deze is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Als u in het formulier alvast doorgeeft wat uw specifieke vraag is, dan kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken. Dat is zeker verstandig als u in de maanden mei, juni, juli of augustus een aanvraag doet voor onze werkplaats. Het is dan namelijk erg druk en de wachttijd kan vijf tot zeven werkdagen bedragen. Voor spoedreparaties houden wij altijd een plekje vrij.

 

Uitgebreid onderhoud

Uw fiets gaat langer mee als deze regelmatig geserviced wordt. U kunt telefonisch of via het formulier rechts op deze pagina een afspraak maken. Maak een keuze uit de volgende opties:

Grote onderhoudsbeurt
(55 euro/E-Bike 70 euro)

Uw fiets wordt volledig gereinigd en ontdaan van pekel en modder. De ketting wordt gespannen en gesmeerd. De remmen worden gesteld en de bouten en moeren worden nagetrokken. Balhoofdstel, verlichting, wielen en banden worden gecontroleerd en, indien nodig, in overleg met u gerepareerd. E-bikes krijgen bovendien een software update.

Kleine onderhoudsbeurt
(45 euro/E-Bike 55 euro)

Uw fiets krijgt dezelfde aandacht als bij de grote onderhoudsbeurt maar wordt niet gereinigd.

 

Proefrit

Vooraf zeker zijn van uw aankoop? Maak dan eerst een proefrit. U kunt uw wensen via het formulier kenbaar maken of telefonisch contact opnemen. Van sommige modellen hebben we speciale testfietsen beschikbaar die u gedurende lagere tijd kunt testen. Kijk op de testmodellen pagina voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare fietsen.

Denkt u wel even aan een geldig legitimatiebewijs?

Afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak aanvragen voor een proefrit, specialistisch gesprek of een onderhoudsbeurt. Let op: dit is een aanvraag voor een afspraak. De afspraak is pas definitief als u een bevestiging van ons heeft ontvangen. In mei, juni, juli en augustus is het erg druk in onze werkplaats en kan er een wachttijd van 5 tot 7 werkdagen zijn. Wilt u direct duidelijkheid over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op op 0416-283084, zodat we direct kunnen aangeven op welke datum we de onderhoudsbeurt of reparatie kunnen inplannen.

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht

Voorkeursdatum
De fiets is normaal gesproken aan het eind van de dag klaar. Als u bij de contactgegevens uw mobiele nummer opgeeft dan krijgt u een SMS als uw fiets eerder klaar is.
Vermeld eventueel wat achtergrond informatie die nuttig kan zijn voor de afspraak
Deel deze pagina via Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail