Fietssleutel bijbestellen

Wilt u een fietssleutel bijbestellen?

Bent u een fietssleutel verloren? Dan kunt u aan de hand van het sleutelnummer online een vervangende sleutel bestellen. Het sleutelnummer staat vermeld op uw reservesleutel of op de factuur van uw fiets.  Aan uw reservesleutel kunt u zien welk merk sleutel u moet bestellen. Maak uw keuze door op een van de onderstaande knoppen te klikken.

Geef altijd door aan uw verzekeraar dat u een extra sleutel heeft besteld. Indien de maatschappij niet op de hoogte is, keren zij mogelijk niet uit bij diefstal. Is uw fiets via ons verzekerd? Dan geven wij dit voor u door. Door het  formulier op deze webpagina in te vullen laat u ons weten dat u een sleutel heeft bijbesteld.

Geef eventueel het sleutelnummer door ter controle
 
Zoals vermeld op de polis

WIJ ZIJN GEWOON OPEN!
Bezorgen en ophalen behoort ook tot de mogelijkheden.
Net als veel andere winkels zijn wij gewoon open op de reguliere tijden. En ook een rondje fietsen in de frisse buitenlucht mag nog steeds. Wij maken dat graag mogelijk. Dus als iets niet in orde is met je fiets of als je een nieuwe fiets nodig hebt, kom dan gerust langs.Wil of kan je niet de deur uit? Maak dan gebruik van onze bezorgservice.