Fietssleutel bijbestellen

Wilt u een fietssleutel bijbestellen?

Bent u een fietssleutel verloren? Dan kunt u zelf aan de hand van het sleutelnummer online bij Axa, Trelock of Abus een vervangende sleutel bestellen. Het sleutelnummer staat vermeld op uw reservesleutel of op de factuur van uw fiets.  Aan uw reservesleutel kunt u zien welk merk sleutel u moet bestellen. Geef altijd door aan uw verzekeraar dat u een extra sleutel heeft besteld. Indien de maatschappij niet op de hoogte is, keren zij mogelijk niet uit bij diefstal.

BESTEL ZELF UW SLEUTEL DOOR TE KLIKKEN OP HET JUISTE MERK

Is uw fiets via ons verzekerd? Geef dan via onderstaand formulier door dat u een sleutel heeft bijbesteld en wij brengen voor u de verzekeraar hiervan op de hoogte.

Geef eventueel het sleutelnummer door ter controle
 
Zoals vermeld op de polis

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.