Cortina Dutch Fashion Bikes

Wij zijn trots op onze prachtige collectie fietsen van het hippe merk Cortina!

Het merk Cortina heeft ervoor gezorgd dat transport fietsen groot geworden zijn in Nederland. Zo’n 10 jaar geleden brachten zij als een van de eerste leveranciers dit type fiets op de markt en hebben zij de oma en opa fietsen, die toen heel populair waren, weten te verdringen. Cortina weet als geen ander in te spelen op actuele trends in design en mode. Ze maken met recht Cortina Fashion Bikes; prachtige modellen en kleuren voor modebewuste fietsers. Zowel gewone fietsen als e-bikes komen binnen handbereik van elke fietser, mede gezien de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. In onze showroom hebben wij een speciale plek ingericht voor deze mooie fietsen en accessoires.

Cortina Fietsen koop je bij Post Fietsen

Cortina lanceert de Common

 In 2018 lanceerde Cortina weer een nieuw familielid: de Cortina Common. De Cortina Common is speciaal gemaakt voor fietsers die graag licht en sportief willen fietsen. En fietsers die een statement met hun rijwiel durven te maken. Want de Common valt zeker op door het bijzondere frame en de uitgesproken kleuren. En als je voor een Cortina Common kiest, dan kies je ook mooie accessoires. Wat beide dragers (zowel voor als achter) hebben het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand of tas op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen. Ga je een klein boodschapje doen, klik de mand los en vul hem in de winkel. Daarna klik je hem eenvoudig weer op je drager.

Cortina Accessoires

Aan accessoires wordt altijd veel aandacht besteed, niet alleen voor de common, maar ook voor alle andere modellen. Prachtige bijpassende accessoires worden special voor Cortina fietsen ontworpen, zoals tassen, bellen, snelbinders, rekjes, kratten en ga zo maar door…. Je kunt je fiets naar eigen smaak helemaal aankleden met al dit moois. Klik hier om meer te lezen over de accessoires van Cortina die wij in onze showroom aanbieden.