Hybride elektrische fietsen

Hybride e-bikes

Vergeleken met de stads-E-Bike is de hybride elektrische fiets veel sportiever en lichter van gewicht en dus geschikt voor langere afstanden.

Misschien een gek idee dat een sportieve fietser toch gebruik wil maken van elektrisch ondersteuning? Integendeel. Deze fietsen zijn ideaal voor woon-werkverkeer en zwaardere recreatieve ritten.

Een sportievere zit en het grote bereik van de versnellingen zorgen dat je ook op heuvelachtig terrein en bij wind tegen goed uit de voeten kunt. Dankzij de elektrische ondersteuning kunt u tochten maken die eerder wellicht te zwaar of te lang voor u waren.

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.