Elektrische stadsfietsen

Elektrische stadsfietsen

Met deze categorie elektrische fietsen is het ooit allemaal begonnen. Een stevige fiets waar u wat rechter op zit dan op een hybride e-bike.

Elektrische fietsen

Zeer geschikt voor dagelijks gebruik in alle omstandigheden. Voor boodschappen, woon-werkverkeer of een recreatieve tocht. U heeft steeds het gevoel dat u de wind in de rug heeft!

Deze e-bikes zijn tegenwoordig in allerlei modieuze uitvoeringen verkrijgbaar. Een transport versie met een rekje voorop of een moederfiets, een lage instap of een meer traditionele stadsfiets. Voor elk wat wils!

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.