Werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspraak maken

Via het formulier onderaan deze pagina kunt u een afspraak aanvragen voor een reparatie of voor onderhoud aan uw fiets. Vermeld in het opmerkingen veld wat gerepareerd moet worden of welke onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. Wij bieden verschillende soorten onderhoudsbeurten aan. Maak een keuze uit onderstaand overzicht.

Grote onderhoudsbeurt

  • Standaard fiets:  57,50 euro
    (actieprijs jan t/m mrt: 47.50)
  • E-Bike:                    72 euro
    (actieprijs jan t/m mrt: 59,50)

Uw fiets wordt volledig gereinigd en ontdaan van pekel en modder. De ketting wordt gespannen en gesmeerd. De remmen worden gesteld en de bouten en moeren worden nagetrokken. Balhoofdstel, verlichting, wielen en banden worden gecontroleerd en, indien nodig, in overleg met u gerepareerd. E-bikes krijgen bovendien een software update.


Kleine onderhoudsbeurt

  • Standaard fiets:  47,50 euro 
  • E-Bike:                    57,50 euro 

Uw fiets krijgt dezelfde aandacht als bij de grote onderhoudsbeurt maar wordt niet gereinigd.

 

Servicebeurten bij aankoop nieuwe fiets (m.u.v. kinderfietsen)

Bij aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u standaard een pakket van drie servicebeurten met extra korting. Op de servicekaart die met de fiets wordt meegeleverd kunt u zien welke beurt wanneer ongeveer moet worden uitgevoerd en wat de kosten zijn. Wij tekenen uitgevoerde beurten af op dit formulier. Wilt u één van deze beurten uit laten voeren? Vermeld dan in het opmerkingen veld dat het om een 1e, 2e, of 3e servicebeurt met korting gaat en neem de kaart mee als u de fiets komt brengen, zodat wij hem kunnen aftekenen. Mocht u de servicekaart onverhoopt niet meer in uw bezit hebben, dan kunnen wij in ons klantenbestand nagaan aan welke servicebeurt uw fiets toe is.

Het is erg druk in onze werkplaats, de wachttijd bedraagt momenteel drie tot vier weken. Het is daarom op dit moment niet mogelijk om digitaal een afspraak te maken. U kunt het beste bellen om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Indien het onderhoud niet dringend is (bijvoorbeeld omdat het een reguliere servicebeurt betreft) vragen wij u vriendelijk dit uit te stellen tot na de zomer. De beurten van uw servicekaart zijn uiteraard langer geldig. (bericht laatst bijgewerkt op 13-08-2020)

Met * gemarkeerde velden zijn verplicht