Werkplaats

Werkplaats

In onze werkplaats gebeurt het.
Daar zorgen onze specialisten er voor dat u kunt blijven fietsen. Wilt u een afspraak maken? Dat kan hier.

Post Fietsen beschikt over een zeer goed uitgeruste werkplaats voor alle voorkomende werkzaamheden. Ons personeel is opgeleid en gekwalificeerd voor alle door ons gevoerde merken, van high-tech mountainbike of e-bike tot veiligheid van kinderstoeltjes.

SNELSERVICE

Kleine reparaties kunnen vaak worden uitgevoerd terwijl u wacht en geniet van een kopje koffie.
Als het vanwege drukte niet mogelijk is om u meteen te helpen, maken we uiteraard meteen een afspraak zodat u weet waar u aan toe bent.

E-BIKE SERVICE CENTER

Post Fietsen beschikt over alle kennis en apparatuur voor het onderhoud aan uw elektrische fiets. uw fietscomputer kent geen geheimen voor ons en graag adviseren we u over de toestand van uw accu en motor.

KWALITEIT EN OPLEIDING

Bij Post Fietsen staat kwaliteit voorop. Onze mensen blijven voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen op fietsgebied en zijn allen gekwalificeerd voor de merken die wij voeren.
Wij zijn namelijk trots op onze merken en onze merkleveranciers op ons.

Onze werkplaats kent geen geheimen dus loop gerust eens binnen.

Fiets ergens anders gekocht? Wij repareren en onderhouden hem graag voor u.

Ook fietsen die niet bij ons gekocht zijn kunnen door ons vakkundig worden onderhouden of gerepareerd, tegen dezelfde tarieven. Wij kunnen alle merken fietsen repareren. Wij kennen alle (A)-merk fietsen van binnen en van buiten en ze zijn zeer welkom bij ons. Er gelden een paar speciale voorwaarden bij garantie en bij het onderhoud van elektrische fietsen:

  • Garantieclaims
    Mocht er sprake zijn van aanspraak op garantie dan kunnen wij dit alleen voor u regelen als het een merk betreft waar wij officieel dealer van zijn. De garantie periode wordt in acht genomen en wij vragen u dit aan te tonen door de aankoopnota te overleggen.
  • Elektrische fietsen
    Wij kunnen voor alle merken E-Bikes het mechanisch onderhoud uitvoeren. Onderhoud van de software kunnen wij alleen uitvoeren voor die merken waarvan wij dealer zijn of zijn geweest, nl. Sparta, Gazelle, Batavus, Flyer, Cube, Pegasus, Giant, Koga, Cortina, Bulls.
    Het vervangen van een band in het wiel waarin de motor van de fiets zich bevindt (voor of achter), vraagt ook om extra aandacht en kan niet altijd door ons worden uitgevoerd. Door het loskoppelen van de motor kunnen er storingen optreden in de software. Die moeten wel hersteld kunnen worden. Kom even langs met uw fiets.