High Speed E-bikes

High Speed E-bikes

De High Speed E-bike of speedpedelec vormt een nieuwe generatie e-bikes voor mensen die 25 km per uur nog niet genoeg vinden. Deze fiets kan een snelheid van wel 45 km per uur bereiken.

High speed e-bikes

Dat maakt hem ideaal voor langere afstanden voor woon-werkverkeer bijvoorbeeld. Over het fietspad langs het kanaal in 30 minuten van Kaatsheuvel naar Den Bosch.., doe dat maar eens na in je auto in de ochtendspits! Dit type fiets valt onder de snorfiets-wetgeving.

Als u met uw High Speed E-bike op de openbare weg wilt rijden moet u aan de volgende eisen voldoen:

  • De bestuurder moet minimaal 16 jaar zijn;
  • De bestuurder moet minimaal in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs;
  • De bestuurder moet een goedgekeurde helm dragen
  • De High Speed E-bike moet voorzien zijn van een kenteken en geregistreerd bij het RDW;
  • De High Speed E-Bike moet WA verzekerd zijn.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en verzorgen de complete RDW registratie. Ook kunt u bij ons een WA verzekering in combinatie met een diefstal/schade verzekering afsluiten bij onze verzekeringspartner ENRA. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u deze fiets eens uitproberen? Ook dat kan. Wij hebben de Sparta Ion E-speed als testmodel in onze winkel staan, compleet met kentekenplaat en WA verzekering. U hoeft alleen maar uw (bromfiets)rijbewijs mee te nemen!

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.