High Speed E-bikes

High Speed E-bikes

De High Speed E-bike of speedpedelec vormt een nieuwe generatie e-bikes voor mensen die 25 km per uur nog niet genoeg vinden. Deze fiets kan een snelheid van wel 45 km per uur bereiken.

High speed e-bikes

Dat maakt hem ideaal voor langere afstanden voor woon-werkverkeer bijvoorbeeld. Over het fietspad langs het kanaal in 30 minuten van Kaatsheuvel naar Den Bosch.., doe dat maar eens na in je auto in de ochtendspits! Dit type fiets valt onder de snorfiets-wetgeving.

Als u met uw High Speed E-bike op de openbare weg wilt rijden moet u aan de volgende eisen voldoen:

  • De bestuurder moet minimaal 16 jaar zijn;
  • De bestuurder moet minimaal in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs;
  • De bestuurder moet een goedgekeurde helm dragen
  • De High Speed E-bike moet voorzien zijn van een kenteken en geregistreerd bij het RDW;
  • De High Speed E-Bike moet WA verzekerd zijn.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en verzorgen de complete RDW registratie. Ook kunt u bij ons een WA verzekering in combinatie met een diefstal/schade verzekering afsluiten bij onze verzekeringspartner ENRA. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u deze fiets eens uitproberen? Ook dat kan. Wij hebben de Sparta Ion E-speed als testmodel in onze winkel staan, compleet met kentekenplaat en WA verzekering. U hoeft alleen maar uw (bromfiets)rijbewijs mee te nemen!

WIJ ZIJN GEWOON OPEN!
Bezorgen en ophalen behoort ook tot de mogelijkheden.
Net als veel andere winkels zijn wij gewoon open op de reguliere tijden. En ook een rondje fietsen in de frisse buitenlucht mag nog steeds. Wij maken dat graag mogelijk. Dus als iets niet in orde is met je fiets of als je een nieuwe fiets nodig hebt, kom dan gerust langs.Wil of kan je niet de deur uit? Maak dan gebruik van onze bezorgservice.