Elektrische fietsen

E-bikes

Een elektrische fiets voor iedereen

Er zijn vele soorten elektrische fietsen; wij hebben voor ieder type een juiste keuze

Elektrische fietsen

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Nederland en elders in Europa. Het brengt fietstochten binnen bereik die u eerder niet voor mogelijk had gehouden. Of het stelt u in staat de auto te laten staan en met de fiets naar het werk te gaan.

Er zijn zoveel soorten elektrische fietsen op de markt dat het kiezen van het juiste type niet eenvoudig is. Wij helpen u graag. Kom voor een persoonlijk advies, afgestemd op uw behoeften, naar onze showroom in Kaatsheuvel. In het menu links treft u beschrijvingen aan van de verschillende typen E-bikes die wij in ons assortiment hebben. Bij elke type is een link naar onze webshop opgenomen waar u alle merken en modellen kunt vinden die wij kunnen leveren. Een grote selectie van de modellen in de webshop is te bezichtigen. Wij beschikken over een uitgebreide hoeveelheid actuele testfietsen van diverse merken, met voor-, midden- en achteraandrijving.

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.