Shimano Service Center

Shimano Service Center

Alleen het beste is voor ons goed genoeg. Dat betekent dat we ook op het gebied van service en onderhoud de hoogst haalbare kwaliteit nastreven. Om die reden is Post Fietsen officieel erkend als Shimano Service Center.

Bent u weleens in onze professionele werkplaats geweest? Dan heeft u daar vast kennisgemaakt met onze monteurs. Zo gedreven als zij in de werkplaats zijn, zo gepassioneerd met fietsen zijn zij daarbuiten. Als liefhebbers zitten zij regelmatig op het zadel. ‘Kraakt’ uw fiets of schakelt hij niet optimaal, dan begrijpt ons team direct wat u bedoelt – en hoe vervelend dat kan zijn. Uiteraard lossen we het probleem zo snel mogelijk naar behoren op.

Kennis up to date
Elk jaar volgen onze medewerkers technische trainingen van Shimano. Op deze manier spijkeren wij onze kennis voortdurend bij, zowel van bestaande als hagelnieuwe technologieën. Dat is belangrijk nu fietsen steeds geavanceerder worden. Komt Shimano met een nieuwe, innovatieve technologie op de markt, dan kunnen we u daar direct bij ondersteunen. Het maakt voor ons niet uit of u met een e-bike, racefiets, mountainbike of stadsfiets bij ons aanklopt.

Originele vervangingsonderdelen
Bij service en onderhoud maken we altijd gebruik van originele vervangingsonderdelen. Dit garandeert optimale functionaliteit en onbezorgd fietsplezier. Daar is het ons uiteindelijk allemaal om te doen. Neem contact met ons op en maak voor uw fiets een serviceafspraak in onze professionele werkplaats.

Shimano Service Center bij Post Fietsen Kaatsheuvel