Dames racefietsen & MTB

Mountainbikes & racefietsen voor dames

Ongeacht je bouw of hoe je fietst; wij hebben diverse hybride-, race- en mountainbikefietsen in de collectie, die perfect op jou zijn afgestemd. Alle onderdelen zijn zo ontworpen dat je ontspannen en comfortabel kunt fietsen.Belangrijk hierbij is: de framegeometrie, het versnellingssysteem en de vele contactpunten die de geometrie en het gevoel van je fiets bepalen.

Daarnaast is er ook een ruime collectie dames fietskleding, schoenen en helmen beschikbaar. Je kunt een complete outfit samenstellen en afstemmen op de kleuren van je fiets.
Racefietsen en mountainbikes voor dames

Bij Post Fietsen vind je een grote collectie fietsen die speciaal ontworpen is voor de vrouwelijke anatomie.

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.