Fietsen testen

Testmodellen

Bij Post Fietsen kunt u verschillende fietsen uitgebreid testen

Doe de MTB route in de Loonse en Drunense duinen met één van onze Cube testfietsen. Of neem het fietspad door de duinen en test een E-Bike model van Cube, Koga, Gazelle, Cortina, Pegasus of Freebike. U kunt verschillende modellen uitproberen met verschillende soorten motoren. U neemt de ene soort en uw partner de andere, zo kunt u tijdens de rit wisselen en ervaren welke uitvoering of merk u het prettigste vindt.

Meerdere dagen testen is in overleg mogelijk. Wij rekenen daarvoor een bedrag van 25 euro per fiets. Dat krijgt u natuurlijk terug als u besluit bij ons een fiets te kopen.

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan vooraf te reserveren. Bel ons (0416-283084) of vraag een reservering aan via onderstaand formulier. Vermeld in het opmerkingen veld welke fiets(en) u wilt uitproberen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij verzoeken u vriendelijk uw identiteitsbewijs mee te nemen als u komt testen.

Een testmodel gevonden? Gebruik dit formulier om een aanvraag te doen om uw gewenste model te testen.
Test fietsen (2019)
reCAPTCHA
Test fietsen van Post

WIJ ZIJN GEWOON OPEN!
Bezorgen en ophalen behoort ook tot de mogelijkheden.
Net als veel andere winkels zijn wij gewoon open op de reguliere tijden. En ook een rondje fietsen in de frisse buitenlucht mag nog steeds. Wij maken dat graag mogelijk. Dus als iets niet in orde is met je fiets of als je een nieuwe fiets nodig hebt, kom dan gerust langs.Wil of kan je niet de deur uit? Maak dan gebruik van onze bezorgservice.