Fietsen testen

Testmodellen

Bij Post Fietsen kunt u verschillende fietsen uitgebreid testen

Doe de MTB route in de Loonse en Drunense duinen met één van onze Cube testfietsen. Of neem het fietspad door de duinen en test een E-Bike model van Cube, Koga, Gazelle, Cortina, Pegasus of Freebike. U kunt verschillende modellen uitproberen met verschillende soorten motoren. U neemt de ene soort en uw partner de andere, zo kunt u tijdens de rit wisselen en ervaren welke uitvoering of merk u het prettigste vindt.

Meerdere dagen testen is in overleg mogelijk. Wij rekenen daarvoor een bedrag van 25 euro per fiets. Dat krijgt u natuurlijk terug als u besluit bij ons een fiets te kopen.

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan vooraf te reserveren. Bel ons (0416-283084) of vraag een reservering aan via onderstaand formulier. Vermeld in het opmerkingen veld welke fiets(en) u wilt uitproberen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij verzoeken u vriendelijk uw identiteitsbewijs mee te nemen als u komt testen.

Een testmodel gevonden? Gebruik dit formulier om een aanvraag te doen om uw gewenste model te testen.
Test fietsen (2019)
reCAPTCHA
Test fietsen van Post

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.