Stadsfietsen

Stadsfietsen

Een stadsfiets dient geschikt te zijn voor dagelijks woon- werk en recreatieverkeer, niet alleen in een stad maar natuurlijk ook in een dorp!

Dit type fiets is wat steviger dan de hybride fiets. Kan tegen een stootje op het schoolplein of kan een flinke boodschappentas dragen. Is meestal voorzien van verlichting en bagagedrager achter en/of rekje voorop. Vaak heeft de fiets een gesloten kettingkast en is daardoor minder onderhoudsgevoelig dan een derailleur fiets. De eenvoudigste uitvoering is uitgerust met een terugtraprem en heeft geen versnellingen.

Stadsfiets

Omdat de fiets wat zwaarder is dan een hybride fiets adviseren wij wel versnellingen (3 tot 8) en 1 of 2 handremmen. Bent u op zoek naar een schoolfiets, boodschappenfiets, ouderwetse omafiets of hippe transportfiets voor dagelijks gebruik, dan is dit de juiste categorie fietsen voor u. De fietsen hebben allemaal wielmaat 28 inch. Er zijn verschillende framematen verkrijgbaar passend bij elke lichaamslengte. Vraag om advies, zodat u de juiste maat fiets kiest.

Werkplaats open & winkel dicht tot en met 19 januari

Dinsdag t/m zaterdag geopend van 9u tot 18u (zaterdag 17u)
Gesloten van donderdag 24 december 17u tot dinsdag 5 januari 9u