Stadsfietsen

Stadsfietsen

Een stadsfiets dient geschikt te zijn voor dagelijks woon- werk en recreatieverkeer, niet alleen in een stad maar natuurlijk ook in een dorp!

Dit type fiets is wat steviger dan de hybride fiets. Kan tegen een stootje op het schoolplein of kan een flinke boodschappentas dragen. Is meestal voorzien van verlichting en bagagedrager achter en/of rekje voorop. Vaak heeft de fiets een gesloten kettingkast en is daardoor minder onderhoudsgevoelig dan een derailleur fiets. De eenvoudigste uitvoering is uitgerust met een terugtraprem en heeft geen versnellingen.

Stadsfiets

Omdat de fiets wat zwaarder is dan een hybride fiets adviseren wij wel versnellingen (3 tot 8) en 1 of 2 handremmen. Bent u op zoek naar een schoolfiets, boodschappenfiets, ouderwetse omafiets of hippe transportfiets voor dagelijks gebruik, dan is dit de juiste categorie fietsen voor u. De fietsen hebben allemaal wielmaat 28 inch. Er zijn verschillende framematen verkrijgbaar passend bij elke lichaamslengte. Vraag om advies, zodat u de juiste maat fiets kiest.

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.