Stadsfietsen

Stadsfietsen

Een stadsfiets dient geschikt te zijn voor dagelijks woon- werk en recreatieverkeer, niet alleen in een stad maar natuurlijk ook in een dorp!

Dit type fiets is wat steviger dan de hybride fiets. Kan tegen een stootje op het schoolplein of kan een flinke boodschappentas dragen. Is meestal voorzien van verlichting en bagagedrager achter en/of rekje voorop. Vaak heeft de fiets een gesloten kettingkast en is daardoor minder onderhoudsgevoelig dan een derailleur fiets. De eenvoudigste uitvoering is uitgerust met een terugtraprem en heeft geen versnellingen.

Stadsfiets

Omdat de fiets wat zwaarder is dan een hybride fiets adviseren wij wel versnellingen (3 tot 8) en 1 of 2 handremmen. Bent u op zoek naar een schoolfiets, boodschappenfiets, ouderwetse omafiets of hippe transportfiets voor dagelijks gebruik, dan is dit de juiste categorie fietsen voor u. De fietsen hebben allemaal wielmaat 28 inch. Er zijn verschillende framematen verkrijgbaar passend bij elke lichaamslengte. Vraag om advies, zodat u de juiste maat fiets kiest.

WIJ ZIJN GEWOON OPEN!
Bezorgen en ophalen behoort ook tot de mogelijkheden.
Net als veel andere winkels zijn wij gewoon open op de reguliere tijden. En ook een rondje fietsen in de frisse buitenlucht mag nog steeds. Wij maken dat graag mogelijk. Dus als iets niet in orde is met je fiets of als je een nieuwe fiets nodig hebt, kom dan gerust langs.Wil of kan je niet de deur uit? Maak dan gebruik van onze bezorgservice.