E-mountainbikes

E-mountainbikes

Wilt u graag mountainbiken in de bergen en heeft u wat hulp nodig bij het klimmen?

Dat maakt hem ideaal voor langere afstanden voor woon-werkverkeer bijvoorbeeld. Over het fietspad langs het kanaal in 30 minuten van Kaatsheuvel naar Den Bosch.., doe dat maar eens na in je auto in de ochtendspits! Dit type fiets valt onder de snorfiets-wetgeving.

Wilt u uw snellere fietsmaatjes goed bij kunnen houden zodat ze niet steeds hoeven te wachten? Dan is een mountainbike met elektrisch ondersteuning een goede keuze. Tochten komen binnen uw bereik die dat eerder wellicht niet waren. Merida en Cube leveren prachtige modellen.

Grofweg heb je de keuze tussen motor op de trapas of op het achterwiel.De accu is meestal geplaatst op de schuine buis. Daar zit hij het minste in de weg. Dat kost je wel een plek voor je bidon, maar dat is op te vangen door een Camelbak rugzak mee te nemen.

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.