Jeugdfietsen

Jeugdfietsen

Jeugdfietsen zijn geschikt voor kinderen in de bovenbouw van de lagere school die nog te klein zijn voor een volwassen fiets.

Ze hebben wielmaat 24 of 26 inch en zijn meestal uitgerust met een bagagedrager, verlichting en een slot. Uw kind kan zo veilig naar school fietsen en parkeren in de fietsenstalling.

Ze zien er vaak net zo echt en compleet uit als een volwassen fiets en zijn in veel modieuze kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Van transport fiets tot omafiets tot stoere mountainbike. Er is voor elk wat wils.

Jeugdfietsen

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.