Koga

Koga is een sterk merk dat geen concessies doet aan kwaliteit

Wist u dat Koga een Nederlands merk is? Van A tot Z hoogwaardig. Elke fiets is handgebouwd door één monteur en dat gebeurt in Heerenveen.

Post Fietsen heeft een streepje voor bij Koga omdat dit merk al jarenlang een centrale plaats heeft in het assortiment. Bovendien is Ryan Post zijn carrière in de fietswereld begonnen als medewerker van Koga.Koga produceert een compleet assortiment fietsen, van lichtgewicht, sportieve fietsen tot e-bikes en racefietsen. Koga werkt alleen met de beste en vaak lichtere materialen, ook voor verborgen onderdelen zoals trapas en ketting. Dat ziet u dus niet aan de buitenkant maar u ervaart het wel als u fietst.

De prijs mag dan wel iets hoger zijn, maar dat is het zeker waard. Als u eenmaal een Koga fiets gewend bent, dan wilt u niet anders meer. Koga-rijders zijn heel merkentrouw. Vraag ze maar eens waarom!

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.