Kinderfietsen

Kinderfietsen

Waar bij volwassen fietsen een juiste framemaat bepalend is, passend bij lichaamslengte, gaat het bij kinderfietsen juist om de wielmaat.

Wielmaat 12,5 inch met zijwieltjes voor de allerkleinsten tot wielmaat 22 inch voor grotere kinderen. Wielmaat 24 en 26 inch treft u aan in de categorie jeugdfietsen. Globale richtlijn voor maatvoering is als volgt:

Zeker voor kinderfietsen geldt, dat het belangrijk is dat u met uw kind de fiets komt passen en uitproberen. De modellen kennen verschillende soorten framehoogtes, waardoor soms een andere wielmaat nodig is dan u op grond van leeftijd zou verwachten. Ook de fietsvaardigheid van uw kind speelt een belangrijke rol. In onze showroom verkopen wij ook nog loopfietsen van Cube en Alpina.

WIJ ZIJN GEWOON OPEN!
Bezorgen en ophalen behoort ook tot de mogelijkheden.
Net als veel andere winkels zijn wij gewoon open op de reguliere tijden. En ook een rondje fietsen in de frisse buitenlucht mag nog steeds. Wij maken dat graag mogelijk. Dus als iets niet in orde is met je fiets of als je een nieuwe fiets nodig hebt, kom dan gerust langs.Wil of kan je niet de deur uit? Maak dan gebruik van onze bezorgservice.