Kinderfietsen

Kinderfietsen

Waar bij volwassen fietsen een juiste framemaat bepalend is, passend bij lichaamslengte, gaat het bij kinderfietsen juist om de wielmaat.

Wielmaat 12,5 inch met zijwieltjes voor de allerkleinsten tot wielmaat 22 inch voor grotere kinderen. Wielmaat 24 en 26 inch treft u aan in de categorie jeugdfietsen. Globale richtlijn voor maatvoering is als volgt:

Zeker voor kinderfietsen geldt, dat het belangrijk is dat u met uw kind de fiets komt passen en uitproberen. De modellen kennen verschillende soorten framehoogtes, waardoor soms een andere wielmaat nodig is dan u op grond van leeftijd zou verwachten. Ook de fietsvaardigheid van uw kind speelt een belangrijke rol. In onze showroom verkopen wij ook nog loopfietsen van Cube en Alpina.

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.