Nieuws

Laatste nieuws & acties

Voor de elektrische leasefiets laten automobilisten graag hun auto staan

De fiets van de zaak is aan een gestage opmars bezig sinds de invoer van de leasefietsregeling in 2020. Opvallend is dat vooral werknemers met een zakelijke elektrische fiets de auto steeds vaker laten staan.  Ruim 60 procent van die zakelijke e-bikes vervangt namelijk andere vervoermiddelen, en dan vooral de auto (77 procent); die blijft … Continue reading Voor de elektrische leasefiets laten automobilisten graag hun auto staan

E-bikes uit voorraad leverbaar! Met gratis accessoires ter waarde van 150 euro.

Dankzij een goed inkoopbeleid beschikken wij over een ruime voorraad aan (elektrische) fietsen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er niets te kiezen valt. Wij kunnen diverse fietsen van de merken Koga, Gazelle, Pegasus, Cortina en Cube direct uit voorraad leveren. En om dat te vieren mag u bij aankoop van een … Continue reading E-bikes uit voorraad leverbaar! Met gratis accessoires ter waarde van 150 euro.

Probeer nu een e-bike voor 1 week!

Ben jij een werkende inwoner in de gemeente Loon op Zand? En wil je testen of een elektrische fiets iets voor je is? Misschien heb je er nog nooit op gereden of twijfel je al een tijdje over de aanschaf ervan. Nu krijg je de mogelijkheid om een week lang een e-bike of speed pedelec … Continue reading Probeer nu een e-bike voor 1 week!

Review van een klant

Ja zeker, ik geef het toe, ik houd van fietsen, van mooie fietsen, van snelle fietsen, al is het koersen op de weg of in het veld gezien mijn leeftijd niet meer aan de orde. Dat neemt niet weg dat een mens kan blijven genieten van de mooie zaken die het leven te bieden heeft … Continue reading Review van een klant

Nieuwe fiets van de zaak-regels (2020)

Door de ingewikkelde berekening van de bijtelling voor het privégebruik was de ‘fiets van de zaak’ de afgelopen jaren geen aantrekkelijke optie voor werknemers. Het kabinet versimpelt de fiscale fietsregeling echter per 1 januari 2020. Hieronder twaalf weetjes die de nieuwe regeling uitleggen. 1. Bijtelling zoals bij een auto van de zaak Het kabinet vindt … Continue reading Nieuwe fiets van de zaak-regels (2020)

Ongeluk met je e-bike? Dit zijn je rechten!

Elektrische fietsen (en de snellere speed pedelecs) zijn enorm in opkomst, maar er kleven ook nadelen aan fietsen met elektrische trapondersteuning. Uit recente cijfers blijkt namelijk dat fietsers steeds vaker betrokken zijn bij verkeersongelukken. Daarnaast zijn de relatief prijzige e-bikes ook in trek bij dieven. Hoe zorg je dat je onbezorgd op je fiets kunt … Continue reading Ongeluk met je e-bike? Dit zijn je rechten!

Ontvang een dinerbon bij aankoop van een e-bike

Wie tussen 6 en 19 mei een elektrische fiets koopt bij Post eet bij Restaurant de Molen zonder dat het je iets kost! De juiste fiets is maatwerk, ook als je een rondje rond de Molen al ver genoeg vindt. Wij adviseren je graag in de winkel!

Voorjaarsbeurt actie

Het voorjaar is een ideale tijd om je fiets te laten servicen bij ons. Het mooie weer komt er weer aan! Wij zorgen dat uw fiets weer in tip top staat is. Maak snel een afspraak en maak gebruik van deze voorjaarsbeurt actie.

Private lease of financiering nu mogelijk

Wilt u graag een (elektrische) fiets aanschaffen, maar ziet u op tegen de aanschaf- en onderhoudskosten? Maak dan gebruik van de Post Fietsen Lease Fiets. Geen hoge aanschafkosten en geen onverwachtse onderhoudskosten; dat is wat het leasen van een fiets voor u kan betekenen. Voor een vast maandbedrag beschikt u over een kwaliteitsfiets, inclusief al het onderhoud, de reparaties en een verzekering! Voor werkgevers is … Continue reading Private lease of financiering nu mogelijk