Racefietsen

Racefietsen

Een racefiets is een fiets die is geoptimaliseerd voor gebruik in wielerwedstrijden.

Twee zaken zijn hierbij van belang: de luchtweerstand en het gewicht.
Beiden worden zo laag mogelijk gemaakt, voor zover dat binnen de reglementen mogelijk is. Er zijn fietsen geoptimaliseerd voor gebruik op de weg, de baan en het veld (cyclocrossfiets).

Fietsmeting via Bikefitting van Shimano

Wij adviseren om een aankoop van een racefiets niet online te doen maar door langs te komen bij ons in de winkel. Op deze manier kan één van onze verkopers jou goed adviseren betreffende het model en de verschillen tussen bijvoorbeeld schakelsystemen.

Ook zorgen wij ervoor dat je goed op pad gaat. Wij hebben een Shimano meettool in de winkel waarmee jou goed op fiets kunnen zetten.

Racefietsen in de webshop

Wij kunnen u het beste helpen in de winkel, maar je kunt onze collectie ook online bekijken.

Racefietsen in webshop

Tot 1 september 2020 gewijzigde openingstijden: vanaf 10 uur open
Wij hebben te maken met een explosieve groei van het aantal klanten en beperkte bezetting door arbeidsongeschiktheid en aankomende vakanties van ons personeel. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen zullen onze deuren voor u als klant tot 1 september om 10 uur open gaan in plaats van om 9 uur. Hierdoor ontstaat ruimte voor ons om de dag goed voor te bereiden. Wij vragen uw begrip als u wat langer moet wachten dan u gewend bent. Heeft u een afspraak in onze werkplaats? Dan kunt u uw fiets tussen 10 en 11 uur komen brengen. Komt dit niet gelegen, dan bent u van harte welkom de fiets een dag eerder af te geven. Let op: op maandag zijn wij gesloten.