Over Post Fietsen

23_postfietsen_showroom_web

Over Post Fietsen

Al sinds 1994 is Post Fietsen het meest vertrouwde adres in Kaatsheuvel en omgeving voor eindeloos fietsplezier

Ons team van deskundige en gemotiveerde medewerkers staat dagelijks voor u klaar.
Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom blijven klanten bij ons terug komen.
Wij voeren kwaliteitsmerken waar wij alles over kunnen vertellen en waarvoor onze technici voortdurend geschoold worden.
In onze 1100 m2 grote winkel staat de grootste collectie in de regio voor u uitgestald.

Historie Post Fietsen

Ryan en Tommy Post, zoons van fietsenmaker Cor Post uit Oosterhout, zijn beiden profwielrenners geweest.

Hun hele leven staat in het teken van fietsen en nog eens fietsen.

In 1994 werd Ryan Post Tweewielers in Kaatsheuvel geopend door Ryan, even later stapte zijn broer Tommy in de zaak. Al snel werd het team uitgebreid met zeer ervaren monteurs en verkopers, waarvan de meesten fietsen zelf ook als hobby hebben.

In februari 2013 werd de winkel aan de Gasthuisstraat verlaten voor een nieuwe locatie van 1100 m2 aan de Verzetstraat in Kaatsheuvel: Post Fietsen B.V.  Het team werd uitgebreid en het assortiment verbreed. Saskia (partner van Tommy) en Martine (partner van Ryan) gingen meewerken in de zaak.

Na vijf mooie jaren aan de Verzetstraat besloten Tommy en Saskia hun carrière een andere wending te geven en zijn ze uit de zaak gestapt. Het ervaren team van Post Fietsen draait nu verder onder leiding van Ryan.

Als u geïnteresseerd bent in fietsverhalen en avonturen van Ryan en de andere fietsfanaten, kom dan zeker eens langs in de winkel.

De mensen achter Post Fietsen

Wij staan voor service en kwaliteit. Alle medewerkers bij Post Fietsen zijn fietsfanaten en weten u alles te vertellen over fietsmerken, banden, onderhoud etc.