Probeer een e-bike uit

Probeer nu een e-bike voor 1 week!

Ben jij een werkende inwoner in de gemeente Loon op Zand? En wil je testen of een elektrische fiets iets voor je is? Misschien heb je er nog nooit op gereden of twijfel je al een tijdje over de aanschaf ervan. Nu krijg je de mogelijkheid om een week lang een e-bike of speed pedelec te proberen tijdens (noodzakelijke) ritten naar je werk of dagelijkse fietstochtjes in je thuiswerkomgeving. Zo kun jij ook ervaren hoe gezond, snel en goedkoop een elektrische fiets is.  

Natuurlijk wordt alles voor je geregeld: van pech-onderweg-hulp tot aan verzekering en een supportdesk waar je met vragen terecht kunt.

De probeeractie start op 1 april en loopt tot en met november 2021.

Gazelle bakfiets

De nieuwe elektrische bakfiets van Gazelle

Ruim 12 jaar na de Gazelle Cabby komt Gazelle weer met een eigen ontwerp bakfiets, de elektrische Makki Load. Vanaf eind maart 2021 is deze bakfiets verkrijgbaar bij Post Fietsen. De Dierense fietsfabrikant springt hiermee in op de populariteit van de elektrische bakfiets bij gezinnen.

De e-bakfiets is ontwikkeld na uitgebreid consumentenonderzoek. Gazelle trok op met diverse gezinnen in Amsterdam en Eindhoven die al een bakfiets gebruiken. Productontwikkelaars fietsten mee naar kinderdagverblijven, scholen en winkelcentra. Zo kwamen zij erachter waar ouders en kinderen tegenaan lopen bij bestaande bakfietsen op de markt. En ook wat zij wel of juist niet belangrijk vinden op en aan een bakfiets. De uitvoerige terugkoppeling maakte duidelijk dat gezinnen waarde hechten aan veiligheid, comfort, design en robuustheid. Dit zijn uitgangspunten geworden voor de ontwikkeling van de Makki Load.

De nieuwe Pegasus fietsen voor 2020

De nieuwe Pegasus fietsen voor 2020 hebben niet alleen qua design een flinke upgrade gekregen, maar ook de techniek is verbeterd zodat je nog veiliger en comfortabeler op pad kunt gaan

Deze nieuwe modellen staan binnenkort bij ons in de winkel.

Siena E8 Plus

De populaire elektrische fiets Siena E7 heeft een nieuwe uitvoering gekregen met de Siena E8 Plus. De Siena E8 Plus is een luxe elektrische fiets met een sterke Bosch Active Line Plus ondersteuning. Ook heeft deze luxere versie veilige en goed doseerbare Magura hydraulische velgremmen.

Piazza E7

De Piazza is doorontwikkeld naar de Piazza E7. Het is een comfortabele fiets met een nieuw frame waardoor je heerlijk rechtop kunt fietsen. De 7 naafversnellingen, de lichte bediening van de remmen en de BOSCH Active Line aandrijving zorgen ervoor dat dit een ideale fiets is voor zowel een snelle boodschap als een langere fietstocht.

Ravenna E8

Het damesmodel van de Ravenna E8 heeft een lage instap bij het damesmodel. De verstelbare voorbouw zorgt ervoor dat je de zithouding makkelijk en snel perfect kunt instellen naar je eigen voorkeur. Met deze moderne elektrische fiets voel je je op elk moment tijdens je fietstocht veilig en comfortabel.

Ravenna EVO 5 & Ravenna EVO Belt

De Ravenna EVO 5 & Ravenno EVO 5 Belt zijn de sportieve variant van de Ravenna E8. Met de beste techniek en de mogelijkheid voor een accu van 625 Wh, kun je met deze elektrische fiets prachtige toertochten maken van wel 200 kilometer. De stijfheid van het frame is dit jaar geoptimaliseerd, waardoor de fiets nog beter rijdt. Voor de fietser die schoon, licht en stil wil fietsen, is de Ravenno EVO 5 Belt de juiste keuze. Deze Ravenna heeft geen traditionele fietsketting, maar een riemaandrijving van de Gates Belt Drive.

Benieuwd naar de meest sportieve variant van de Ravenna? Bekijk dan de Ravenna EVO 5 CX. Deze krachtpatser is een topklasse e-bike voor de veeleisende fietser die ook graag op fietsvakantie gaat.

Opero EVO 5F Di2 & Opero EVO 5F Di2 Belt

De modellen van de Opero EVO 5F Di2 zijn sportieve elektrische fietsen van het hoogste niveau. De Shimano Steps E6100 motor zorgt voor een zeer krachtige, maar vloeiende ondersteuning. Door het compacte formaat van de motor blijft de Opero wel een relatief lichte fiets. Met accu’s van 555 Wh en 750 Wh hoef je je geen zorgen te maken over de fietsafstand die je wilt afleggen.

De Opero EVO 5F Di2 Belt is met een Gates Belt Drive riemaandrijving de meest luxe variant van de twee.

Solero E9 Sport CX

De Solero E9 Sport CX is een elektrische fiets met extra veel power. Met de BOSCH performance Line CX aandrijving neem je met het grootste gemak de steilste beklimming. Daarnaast zorgt de laag geplaatste accu ervoor dat het zwaartepunt laag ligt en je een betere wegligging ervaart.

Enovo EVO 10

De elektrische fiets Enovo EVO 10 is uniek door het full carbon frame. Hierdoor is het totale gewicht van de e-bike inclusief motor en accu onder de 20 kg. Met 10 versnellingen rijd je altijd licht en soepel.

Post Fietsen kaatsheuvel

Review van een klant

Ja zeker, ik geef het toe, ik houd van fietsen, van mooie fietsen, van snelle fietsen, al is het koersen op de weg of in het veld gezien mijn leeftijd niet meer aan de orde. Dat neemt niet weg dat een mens kan blijven genieten van de mooie zaken die het leven te bieden heeft ook als hij er zelf geen gebruik meer van kan maken.

Ik ben al vele jaren een tevreden en trouwe klant van de firma Post, heb er mogen ervaren hoe de ouders van de gebroeders Post in Kaatsheuvel een fietsenwinkel in de Gasthuisstraat openden, hoe Ryan en Tommy het bevlogen voorbeeld van hun ouders in hun prachtige pand aan de Verzetstraat volgden en praktiseerden, hoe ze de constante uitdaging om uit te breiden en te vernieuwen niet uit de weg gingen.

Het succes van een bedrijf is onlosmakelijk verbonden is met de bevlogenheid , deskundigheid en de cohesie van haar medewerkers.

Saamhorigheid is een belangrijke voorwaarde van succes.

Veruit het grootste deel van mijn leven woon ik in Kaatsheuvel.

Ik doe er onze dagelijkse boodschappen. Ook wij plegen zo nu en dan een digitale bestelling, zij het dat wij een ander koopgedrag hebben dan onze kinderen en kleinkinderen.

Wanneer wij bijvoorbeeld een televisietoestel, een computer of een (elektrische) fiets kopen, gaan wij naar een vertrouwd adres in de buurt dat ons niet alleen mooie beloften op folders of beeldscherm toeschreeuwt. Wij gaan naar vakmensen die naar ons kunnen en willen luisteren, die ons instrueren, installeren en er ook voor ons zijn als er onverhoopt reparaties moeten plaatsvinden, deze deskundig verrichten.

Overigens merken wij dat onze (internet)kinderen voor hun school- werk- en vrijetijdsfietsen vaker ons voorbeeld volgen en kiezen voor een vertrouwd en deskundig adres  Voor de firma Post met name. Zij betalen liever een paar tientjes meer voor een goede en mooie fiets waarop zij een proefrit kunnen maken en die gemonteerd wordt op hun lichaamsbouw dan voor een grote doos met inhoud.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik iedereen aanraad een verstandige keus te maken, niet alleen met je verstand maar ook met je hart.

De mensen van Post-fietsen hebben kennis van zaken en hart voor hun zaak. Dat valt op. Of eigenlijk ook weer niet, omdat menigeen in de regio daar al jaren van overtuigd is.

Albert Megens

Black Friday 2019

Ook dit jaar zijn er spetterende acties voor Black Friday 2019.

Zo bieden wij 25% korting op deze Koga E-Inspire 2019. Advies verkoopprijs € 2949,- (300wh accu) maar nu voor €2199,-
Op deze actie prijs ruilen we niet op in. Actie geldt alleen op vrijdag en zaterdag

Zo is er ook korting tijdens Black Friday op alle Alpina kinderfietsen uit voorraad.

Liever een Merida Mountainbike? Diverse modellen zijn nu ook scherp geprijsd deze Black Friday. Bekijk ze hier.